Ota yhteyttä
Lataa kuvastomme
Seuraa meitä Facebookissa © 1996-2023 Seinäjoen PK-Myynti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Alma

Alma – Hotelli

Seinäjoen matkakeskuksen kupeessa sijaitsevan Hotelli Alman taakse kätkeytyy mielenkiintoinen tarina. Vuonna 2010 Kristiinankaupunkilainen yrittäjä Petri Pihlajaniemi pelasti Seinäjoella, jo purkukunnossa olleen, vanhan Rautatieläisten talon ja restauroi siitä tyylikkään Hotelli Ravintolan Seinäjoelle.

Urakan valmistuttua Yrittäjäpariskunta Heidi ja Juha Ylikoski ottivat ohjat käsiin ja alkoivat pyörittää arkea uudessa upeassa Hotelli Almassa.

Pian kuitenkin Heidi ja Juha huomasivat että huonekapasiteetti jää pieneksi. Toimeliaana miehenä tunnettu Pihlajaniemi ei laakereille jäänyt lepäämään vaan seuraava kohde olikin jo valmiina. Samalla tontilla olevaan vanhaan, höyryvetureita palvelleeseen, vesitorniin restauroitiin lisää huoneita ja näin syntyi Seinäjoellekin oma tornihotelli. Kului muutama vuosia kun oltiin jälleen perus kysymyksen äärellä, huoneita on edelleen liian vähän suhteessa suureneviin kokousryhmiin.

Niinpä Petri Pihlajaniemi yhdessä Heidin ja Juhan kanssa rakensivat edellisten rakennusten väliin upouuden hotelli rakennuksen joka pitää sisällään, nyt valmistuttuaan, 7:ssä kerroksessa sekä kellarikerroksessa 50 yhden ja kahden hengen huonetta, ylimmässä kerroksessa 2 uniikkia Sviittiä sekä runsaasti kokous- ja saunatiloja.

Yrittäjät Heidi ja Juha ovat tehneet PK-Myynnin kanssa jo vuosia yhteistyötä hankkien pienempiä ja isompia laitteita aina pienistä käsityökaluista ja keittiötarvikkeista aina kylmä- ja pakastehuoneisiin asti.

Viimeisimpään hotelli laajennukseen tuli ns. jakelukeittiö jossa laitevalikoima koostuu astianpesulinjasta, kahvinvalmistus- ja tarjoilulaitteista sekä kylmälaitteista. Myös keittiötilan RST kalusteet toimitti PK-Myynti.

Olemme olleet PK-Myynnin toimintaan ja laitteisiin erittäin tyytyväisiä kertoo yrittäjä pariskunta.

Heidi ja Juha ovat voittaneet vuosien varrella hotelli- ja ravintola alan palkintoja joista tuoreimpana Seinäjoen yrittäjien Vuoden 2019 Yrittäjä palkinto.