Ota yhteyttä
Lataa kuvastomme
Seuraa meitä Facebookissa © 1996-2023 Seinäjoen PK-Myynti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Toimitusehdot


KAUPAN EHDOT, SOVELLAMME YLEISET SOPIMUSEHDOT NL01

TOIMITUSEHTO
Vapaasti varastollamme Seinäjoella.

ARVONLISÄVERO
Hinnat euroissa alv 0%. Kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään laskutusvaiheessa.

MAKSUEHTO
Sopimuksen mukaan. Viivästyskorko 13 %.

OMISTUSOIKEUS
Omistusoikeus kaupan kohteeseen siirtyy myyjältä ostajalle kunnes kauppasumma ja siihen liittyvät maksut ovat kokonaisuudessaan maksettu.

PALAUTUSEHTO
Palautuksista on sovittava myyjän kanssa. Palautetuista tilauksen mukaisista
vakiovalmisteisista tehtaan pakkauksissa olevista käyttämättömistä tuotteista hyvitämme 80 % ostohinnasta. Erikois- ja mittatilauksena sekä tehdastilauksena toimitettuja tuotteita emme ota palautuksina.

TAKUU EHDOT UUSILLE LAITTEILLE
Laitteilla on 1-3 vuoden takuu valmistus- ja materiaalivirheille. Takuu kattaa sekä varaosat ja vaihtotyön. Takuu ei korvaa virheellisistä kytkennästä, asennuksesta tai käytöstä aiheutuvia virheitä. Takuu ei korvaa mitään välillisiä vahinkoja tai tappioita, jotka aiheutuvat mahdollisesta laitehäiriöstä, huollon tai toimituksen viivästymisestä. Takuuhuollon saa suorittaa ainoastaan Seinäjoen PK-Myynti Oy:n osoittama huoltoliike. Työsuoritus takuun alaiseen työhön tilataan aina Seinäjoen PK-Myynti Oy:ltä. Takuu ei kata eikä korvaa muiden tilaamia huoltotöitä. Takuutyöt suoritetaan normaalina työaikana maanantaista – perjantaihin klo 8-16 välisenä aikana.
Kaikki poikkeamat näistä takuuehdoista sovitaan erikseen ja etukäteen ennen työn suorittamista. Takuu ei kata arinakiviä, sisälamppuja, lasisylinterejä, lasikannuja.

Takuu on voimassa ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella.

TIETOSUOJASELOSTE

Seinäjoen PK-Myynti Oy
Rengastie 32
60120 SEINÄJOKI
puh. (06) 421 7100

e-mail: myynti@seinajoenpk-myynti.fi
Internet: www.seinajoenpk-myynti.fi