Ota yhteyttä
Lataa kuvastomme
Seuraa meitä Facebookissa © 1996-2023 Seinäjoen PK-Myynti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Barot’s

Barot’s pikaruoka ravintola


Suomeen on syntymässä täysin uusi ja Suomalainen pikaruokaketju Barot’s. Ketjun ensimmäinen ravintola avattiin Järvenpäähän, Puuilo tavaratalon kylkeen, syksyllä 2018. Barot’s ravintoloita on tällä hetkellä 2, toinen Järvenpäässä ja kesällä 2019 avattu ravintola Jyväskylässä. Vuoden 2020 aikana on tarkoitus avata ravintolat ainakin Seinäjoelle, Lahteen ja Kuopioon kertoo ketjun perustajat, pikaruokakonkari Elias Sarajärvi, jolla on vankka kokemus pikaruoka kulttuurista sekä koko maankattavan Puuilo tarjoustavarataloketjun perustaja, pitkänlinja yrittäjä, Markku Tuomaala.

Barot’s Ketjua on tarkoitus kasvattaa tulevaisuudessa myös franchising-periaatteella, Markku kertoo. Barot’s ravintolat palvelevat asiakkaita tyylikkäissä sisätiloissa mutta myös ulosmyynti onnistuu mahdollisuuksien mukaan Drive-in kaistalta.Elias valottaa vähän tuotteiden ideaa, jotka herrat ovat yhdessä suunnitelleet, raaka-aineet ovat huolella valittuja ja laadukkaita. Tavoite on ollut tehdä laadultaan ravintola tason ruokaa, mutta nopeasti, tuotteet valmistetaan aina, vasta kun tilaus on tehty, joten asiakas voi olla varma että saa juuri valmistettua tuoretta ruokaa. Ravintoloiden miljöö niin salin kuin keittiönkin puolella on huolella suunniteltu ja toteutettu. Markku ja Elias ovat molemmat olleet antamassa oman näkemyksensä asiaan.

Erikoisuutena Barot’s hampurilaiset ”signeerataan” laittamalla ketjun oma logo sämpylän kansiosaan ruokaa valmistettaessa, näin asiakas varmistuu että kyseessä on aito Barot’s tuote.
Kastikkeet ruoka-annoksiin on valmistettu omilla resepteillä ja makuja löytyy perinteisestä kurkkumajoneesista aina tuliseen Chili-majoneesiin asti. Barot’s menu koostuu laajasta valikoimasta erilaisia hampurilaisia sekä tasokkaista grill-annoksista. Myös supi Suomalaiset makkaraperunat kuuluvat valikoimaan, joskin höystettynä ”Barot’s filosofialla”. Jälkiruoka listalta löytyvät niin pirtelöt, jäätelöannokset kuin erikoiskahvitkin.

Keittiölaite toimittajaksi Markku ja Elias valitsivat PK-Myynnin Seinäjoelta. Perusteena oli mm. Eliaksen aikaisempi kokemus PK-Myynnin toiminnasta, joka ratkaisi valinnan. PK-Myynnin kanssa on ollut helppo ja mutkaton asioida, lähestymistapa asioiden hoidossa on maanläheinen ja perus Pohojalaanen, se mikä sovitaan se myös pitää, kertoo Markku. PK-Myynnistä on saanut apua niin suunnittelussa kuin laitevalinnoissa ja heidän kanssa on mukava kehittää Barot’s ketjua myös tulevaisuudessa, kertoo Elias.PK-Myynnin osaavat myyjät kuuntelevat asiakkaan toiveita tarkalla korvalla ja pyrkivät toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan, aika mahdottomiakin on toteutettu heittää Markku.

Aina kun ollaan tekemisissä teknisten laitteiden kanssa, on odotettavissa ennemmin tai myöhemmin jonkinlaisia ongelmia. Myös näiden asioiden edessä PK-Myynti on ollut sanansa mittainen toimija, sanoi Elias viitaten PK-Myynnin omaan huoltoon joka toimii Seinäjoella yhdessä koko maan kattavan huoltoverkoston kanssa. Myös tavaran toimitukset ovat onnistuneet suunnitellusti, kertoi Markku.