Ota yhteyttä
Lataa kuvastomme
Seuraa meitä Facebookissa © 1996-2023 Seinäjoen PK-Myynti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Holy Smoke

Holy Smoke – Ruoka- ja viihderavintola

Ruoka- ja viihderavintola Holy Smoke on Seinäjoella jo lähes käsite. Ravintola sijaitsee Seinäjoen keskustassa keskeisellä paikalla. Vuonna 2015 Smoken perusti paikalliset kaverit ravintola guru Saku Salo, monitoimimies Jani Ketola sekä markkinoinnista vastaava Juha Tuomikoski.

Smoke on avoinna viikon jokaisena päivänä, lounasta tarjoillaan arkisin 10.30 – 14.00 ja Ala Carte klo 14 jälkeen sekä viikonloppuisin Lounasaikaan Smokessa käy keskimäärin 150 lounasasiasta / arkipäivä, ravintola onkin äänestetty vuonna 2019 Seinäjoen parhaaksi lounaspaikaksi sekä lounasseteleitä myyvän Edenredin äänestyksessä Suomen 7. parhaaksi, eikä ihme kun käy tutustumassa lounaspöytään. Ravintolan erikoisuutena on puuhiiliuuni jossa valmistetaan lähes kaikki paistettavat annokset.

Ravintolalla on erilaisia teemapäiviä, mm. maanantaisin kyseisellä viikolla syntymäpäiviä viettävälle tarjotaan Burgeri. Lauantaisin on brunssi, sekä perjantai ja lauantai-iltoina paikkakunnan ”pavarotit” pääsevät näyttämään laulutaitojaan Karaoken parissa klo 04:ään saakka, myös ruokaa tarjoillaan viikonloppuisin myöhäiseen yöhön. Ravintolassa musiikki on muutenkin isossa roolissa, salissa on isoja näyttöjä joissa pyörivät musavideot asiakkaiden iloksi. Yritykseltä onnistuu myös Catering palvelu lähialueilla sekä vähän kauemmaksikin tarpeen vaatiessa.

Smoken kesäterassi avataan aina aikaisin, hyvissä ajoin ennen Vappua ja palvelee asiakkaita myöhälle syksyyn terassi lämmittimien ansiosta.

Kesäksi 2018 Smoken tilat laajenivat baarin osalta. Laajennuksen laitehankinnat keskitettiin paikalliseen täydenpalvelun ravintolalaitetaloon PK-Myyntiin josta saimme kaiken tarvittavan. Olemmekin tehneet PK-Myynnin kanssa pitkään yhteistyötä ja olemme olleet heidän palveluun, laitteisiin sekä huoltoon todella tyytyväisiä täsmentää Jani Ketola. Aina kun keittiö- tai baarinlaitteista on kyse, osoite on meillä selvä kertoo Jani. PK-Myynnin vahvuuksia Jani luettelee olevan nopeus, ammattitaito sekä ystävällinen palvelu niin myynti kuin huoltoasioissakin. Suosittelen lämpimästi muillekin heittää Jani.

Yrityksellä on suunnitelmia laajentaa toimintaa myös muihinkin kaupunkeihin, mutta niistä sitten mahdollisesti lisää seuraavissa numeroissa.