Ota yhteyttä
Lataa kuvastomme
Seuraa meitä Facebookissa © 1996-2023 Seinäjoen PK-Myynti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kurikan K-Supermarket

K-Supermarket Kurikka

K-Supermarket Kurikka , South Ostrobothnia(+358 6 4506900) , Finland

Kurikan K-supermarketissa korostetaan tuoreutta, laatua ja paikallisuutta

Kauppias Toni Hahka kertoo, että K-supermarketin tavoitteena on olla tavallista parempi ruokakauppa ja ylittää asiakkaan odotukset monipuolisella valikoimalla. Toni Hahka ja hänen puolisonsa Riikka Lahti ovat olleet kaupan vetovastuussa vuodesta 2016, jonka aikana he ovat kasvattaneet kaupan valikoimaa 9500 tuotteesta hieman yli 12000 tuotteeseen. Hahkan mukaan hyllyssä tulee olla oikeat tuotteet juuri heidän asiakkailleen.

Toni Hahkalla on monipuolinen kauppiasura takanaan. K-supermarket Kurikka on hänen viides kauppapaikkansa, jonka lisäksi hän toimii kauppiaana myös kivenheiton päässä olevassa K-market Kurikassa. Kurikkaan muuttamisen myötä hän pääsi perheineen palaamaan kotikonnuille Etelä-Pohjanmaalle, Hahkan ollessa syntyisin Seinäjoelta.

Toni Hahkan mukaan jokaista paikkaa tulisi uudistaa tasaisin väliajoin, jonka johdosta myös Kurikan K-supermarketissa käynnistyi vuonna 2019 laaja remontti. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että kaikki meni uusiksi. Hahka halusi rakentaa kurikkalaisille viimeisen päälle olevan ruokakaupan, jossa kaikki on modernia. Hän uskoo, että näin saadaan myös uusia asiakkaita.

PK-Myynti toimitti remontin yhteydessä palvelutiskille ja ateriakäsittelyyn uudet Restmec rst-kalusteet, Primax yhdistelmä- ja kiertoilmauunit sekä Everlasting kylmäkaapin. Vaikuttavana tekijänä Hahkan päätymiseen PK-Myynnin laitteisiin ja kalusteisiin oli hänen aikaisemmat kokemuksensa PK-Myynnin kanssa asioimisesta edellisissä kauppapaikoissaan.

Toni Hahka kertoo olevansa tyytyväinen PK-Myynnin tuotteisiin ja palveluun. ”Hommat hoituvat, niin kuin sovitaan”, sanoo Hahka. Hän lisää, että tällaisten yhteistyökumppaneiden kanssa jatkaa mielellään yhteistyötä.