Ota yhteyttä
Lataa kuvastomme
Seuraa meitä Facebookissa © 1996-2023 Seinäjoen PK-Myynti Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Mediwest

Mediwest – Lounaskahvila

Keväällä 2016 alkoi kahvilan toiminta Terveysteknologiakeskus Mediwestin tiloissa. Kahvilan yrittäjä Erja Hirsimäellä oli ajatus pienestä lounaskahvila toiminnasta, koska keittiössä oli vain vähän tilaa. Tarjonta keskittyi keittoihin, salaatteihin ja kahvila tuotteisiin.

Heti alusta lähtien Hirsimäelle oli tärkeää tuoreet raaka-aineet ja korkea laatu. Yrittäjälle tärkeää oli myös toimia vanhanaikaisesti eli itse tekemällä ja omia tuotteita myymällä. Pienen toiminnan myötä yrittäjän lisäksi työskentelee yksi työntekijä. Kahvilan kävijämäärä alkoi kasvaa nopeastikin ja ei mennyt aikaakaan, kun yrittäjälle tuli eteen uuden työntekijän palkkaaminen. Kahvilan kävijämäärä kasvoi viikoittain monella kymmenellä uudella asiakkaalla, joka kertoi omalla tavallaan kahvilan laadukkaasta tarjonnasta. Kahvilan tuotevalikoimassa on tarjolla keitto- ja salaattilounasta maanantaista perjantaihin. Mediwestin kahvilasta voi myös tilata tarjottavansa erilaisiin tilaisuuksiin.

Asiakkaiden lisääntymisen myötä tuli aiheeksi miettiä keittiön- ja laitteiden toimintaa uudelleen. Mietinnän jälkeen yrittäjä käveli PK-myyntiin ja kertoi tarpeen uusista laitteista. Hirsimäki on erittäin tyytyväinen PK-myynnin palveluun ja siihen, miten hommat toimivat. Hän kertoo, että olipa tarve normaalien tuotteiden toimittamisessa tai erikoismitoilla tehtyjen kalusteiden tekemisessä, on PK-myynniltä saanut aina tarvitsemansa.

PK-myynti on toimittanut kahvilaan, keittiönpuolelle mm. Primax yhdistelmäuunin, GAM astianpesukoneen, lieden sekä Everlasting kylmäkaappeja sekä asiakastilaan mm. näyttävän Restmec bufe-linjaston sekä Porkan kylmälasikon.

Yrittäjä on myös tyytyväinen PK-myynnin huollon palveluun ja nopeuteen. Vuonna 2018 keittiöön tuli lisää tilaa, jonka myötä se tuo mahdollisuuksia uuden kehittämiseen ja ideoimiseen. Suurempien tilojen myötä kahvilantoiminta pystyy palvelemaan paremmin asiakkaita, joita käy tällä hetkellä keskimäärin 250 asiakasta. Yrittäjä on myös pystynyt tarjoamaan lisää työpaikkoja, sillä kahvilassa työskentelee viisi kokopäiväistä työntekijää sekä yrittäjä itse.

Lounaskahvila Mediwestin tarina pienestä kahvilatoiminnasta on loistava esimerkki siitä, kuinka suurella sydämellä tehdystä työstä tulee jotain suurta.