Blenderi Blendtec Professional 800

Tuotekuvaus


Blendtec Professional 800 on Amerikassa valmistettu huipputehokas tehosekoitin ammattikäyttöön, jossa on 3,8 hevosvoiman moottori. Se soveltuu erinomaisesti drinkkien, smoothien, raakapuurojen, keittojen, salsan, tahnojen, kastikkeiden ja monen muun valmistamiseen. Blenderi murskaa myös jäät ja pähkinät vaivatta. Kehittyneen suojakuvun ansiosta laite on erittäin turvallinen ja siisti käyttää, ja se on erittäin hiljainen!

Kuusi esiasetettua sekoitusohjelmaa – smoothie, salsa, jäätelö, täysmehu, kuuma keitto ja puhdistus – valmistavat suosikkiherkkusi yhdellä napinpainalluksella. Laite myös ehdottaa kullekin ohjelmalle uusia käyttökohteita.

Liukuvalitsimen avulla voit säätää sekoitusnopeutta sadasosan tarkkuudella, eli käytännössä portaattomasti. Sekoitin kertoo, mikä nopeus kannattaa valita hämmentämiseen, pilkkomiseen, sekoitukseen tai tahnan valmistukseen. Lisäpotkua antaa sykäystoiminto millä tahansa nopeudella.

Blendtec-tehosekoittimen SmartBlend-teknologia osaa tunnistaa erilaisia sekoitusta häiritseviä tekijöitä, kuten ainesten vääränlaisen syötön, ylikuumenemisen tai ilmataskun. Sekoitin ilmoittaa ongelmasta ja antaa ratkaisuohjeet.

Ulkomitat: (l) 216 x (s) 232 x (k) 438 mm.
Sähköteho: 1600 W / 230 V.
Kannun tilavuus on 2,66 litraa.
11-nopeuksinen liukuvalitsin + sykäystoiminto.
Valaistu, kapasitiivinen kosketuskäyttöliittymä.
Erittäin turvallinen ja siisti käyttää.
Metallirunko.
Paino: 7,35 kg.
Tuotekoodi: 991.

Tulosta tuotekortti