Pikauuni Lincat Cibo

Tuotekuvaus


Tässä uuden sukupolven pikauunissa on 3 valmistusmenetelmää (kiertoilma, grillivastukset ja keraaminen paistopohja), joita voi käyttää vuorotellen ruokaa valmistettaessa. Tämä toimintojen vuorottelutekniikka mahdollistaa sen, että uuni vaatii pelkästään valovirtaa toimiakseen, joten uuni soveltuu siis pienempiinkin paikkoihin. Tällä laitteella paistat kätevästi niin pizzat, paninit, toastit yms.

Cibo tarjoaa täydellisen ruoanlaittoalustan erilaisille myyntipisteille ja kahviloille, jolloin ne voivat laajentaa valikoimaa, tuottaa tasaista laatua sekä maksimoida voiton.

Selkeät kuvakkeet sekä helppokäyttöinen kosketusnäyttö mahdollistavat sen, että Ciboa voidaan käyttää missä tahansa keittiössä riippumatta henkilökunnan taidoista ja kokemuksesta.
Jotta käyttäjät pääsevät uunin käytössä alkuun, laitteessa on kuusi vakioasennettua esiohjelmaa, jotka voidaan räätälöidä yksittäisten valikkovaatimusten mukaan. Valikkoon voidaan myös lisätä reseptejä, mikä mahdollistaa koneenkäyttäjän luovuuden.

Käyttämällä innovatiivisen ruoanlaittojärjestelmän ja kehittyneen kosketusnäytön hallintalaitteiden yhdistelmää voit helposti etsiä tuloksia, joita etsit, ilman vaivaa siirtää ruokia laitteiden välillä.

Tässä monitoimiuunissa on sisäänrakennettu rasvakatalysaattori jonka tekniikan ansiosta rasvan käry ei leviä, ja näin erillistä ilmanvaihtoa ei tarvita.

Cibo-uuni on 27kg painava, tilaa säästävä ja kompakti ratkaisu, joka toimii valovirralla. Pikauunissa on myös rasva-katalysaattori, joka mahdollistaa sen, että rasvan käry ruokaa laittaessa on enää vain pelkkä muisto!

Tuotetiedot:
Ulkomitat: (l) 440 x (s) 620 x (k) 370mm
Paistoala: 340 x 355mm
Kosketusnäyttö: 4.3 tuumaa
Paino 27kg
Liitäntäteho: 3,0kW / 230V
Kokonaisteho: 4,9kW / 230V
Tuotekoodi: 954.

Tulosta tuotekortti