Viinikaappi Temptech Copenhagen CPRO1800SX

Tuotekuvaus


Suunniteltu viinikokoelman esittelyyn

Copenhagen-viinikaapit ovat varustettu erityisillä ”label view”-hyllyillä, jotka tuovat viinipullot ja etiketit tyylikkäästi esille. Täydellinen viinikaappi ammattikäyttöön ravintoloihin ja viinibaareihin. Tässä viinikaapissa viinisi ovat turvallisessa säilössä oikeassa ja tasaisessa lämpötilassa, optimaalisessa ilmankosteudessa, sekä suojassa haitallisilta UV-säteiltä, hajuilta ja värinöiltä.

Ulkomitat: (l) 655 x (s) 680 x (k) 1835 mm.
Sähköliitäntä: 180 W / 220-240 V.
Energialuokka: F.
Kapasiteetti: 143 pulloa.
Hyllyjen määrä 12 kpl, jotka ovat ulosvedettävät ja sopivat kaikille eri pullotyypeille: bordeaux, burgundi, samppanja ja riesling.
Tilavuus 490 litraa.
Viinikaapissa on yksi lämpötilavyöhyke, säätöalue +5…+20°C. Säilyttämällä viinin oikeassa lämpötilassa sinulla on aina tarjoiluvalmista viiniä saatavilla.
Viilennyksestä huolehtii hiljainen kompressori jossa on matala äänitaso (40 dBA). Sen lisäksi että kompressori on hiljainen, se lepää erikoisvalmisteisilla värinänvaimentimilla jotka varmistavat että viini ei altistu haitalliselle tärinälle.
Tuuletin kierrättää viileää ilmaa ja varmistaa tasaisen lämpötilan kaapin sisällä. Kaapissa syntyvä kondenssikosteus joka hyödynnetään ilmankierrossa ylläpitää oikean ilman kosteustasapainon.
Aktiivihiilisuodattimella.
LED-valot.
Näyttö ja kosketuspaneeli lämpötilan ja valaistuksen säätöön.
Oven kätisyys oikea ja varustettu lukolla. Kätisyys ei ole vaihdettavissa.
Ovi on 2-kerroslasiovi argonkaasulla.
UV-suojattu lasiovi suojaa viiniä haitallisilta UV-säteiltä.
Kylmäaine R600a.
Viinikaapin paino: 106 kg.

Tulosta tuotekortti