Viinikaappi Temptech Copenhagen CPROX60SRB

Tuotekuvaus


Suunniteltu viinikokoelman esittelyyn

Copenhagen-viinikaapit ovat varustettu erityisillä ”label view”-hyllyillä, jotka tuovat viinipullot ja etiketit tyylikkäästi esille. Täydellinen viinikaappi ammattikäyttöön ravintoloihin ja viinibaareihin. Tässä viinikaapissa viinisi ovat turvallisessa säilössä oikeassa ja tasaisessa lämpötilassa, optimaalisessa ilmankosteudessa, sekä suojassa haitallisilta UV-säteiltä, hajuilta ja värinöiltä. Sijoitettavissa työtason alle.

Ulkomitat: (l) 595 x (s) 570 x (k) 813 mm.
Sähköliitäntä: 110 W / 220-240 V.
Energialuokka: E.
Kapasiteetti: 40 pulloa.
Hyllyjen määrä 4 kpl, jotka ovat ulosvedettävät ja sopivat kaikille eri pullotyypeille: bordeaux, burgundi, samppanja ja riesling.
Tilavuus 138 litraa.
Viinikaapissa on yksi lämpötilavyöhyke, säätöalue +5…+20°C. Säilyttämällä viinin oikeassa lämpötilassa sinulla on aina tarjoiluvalmista viiniä saatavilla.
Viilennyksestä huolehtii hiljainen kompressori jossa on matala äänitaso (38 dBA). Sen lisäksi että kompressori on hiljainen, se lepää erikoisvalmisteisilla värinänvaimentimilla jotka varmistavat että viini ei altistu haitalliselle tärinälle.
Tuuletin kierrättää viileää ilmaa ja varmistaa tasaisen lämpötilan kaapin sisällä. Kaapissa syntyvä kondenssikosteus joka hyödynnetään ilmankierrossa ylläpitää oikean ilman kosteustasapainon.
Aktiivihiilisuodattimella.
LED-valot.
Näyttö ja kosketuspaneeli lämpötilan ja valaistuksen säätöön.
Oven kätisyys oikea. Ovenkätisyys vaihdettavissa.
Ovi on 2-kerroslasiovi argonkaasulla.
Ovessa ei ole lukkoa.
UV-suojattu lasiovi suojaa viiniä haitallisilta UV-säteiltä.
Kylmäaine R600a.
Viinikaapin paino: 51 kg.

Tulosta tuotekortti