Tarvikkeet » Keittiövälineet » Veitsenteroittimet ja keittiöveitset » Veitsenteroitin Vulkanus VG2 Classic Veitsenteroitin Vulkanus VG2 Classic Vulkanus VG2-teroittimessa on ristikkäin pystyssä kaksi teroitussauvaa, joiden teroituspinnat ovat kovametallikarbidia.Tuotekoodi: 5038. Lisätiedot › Tarjouksen mukaan Määrä Lisää tarjouspyyntöön Vulkanus VG2-teroittimessa on ristikkäin pystyssä kaksi teroitussauvaa, joiden teroituspinnat ovat kovametallikarbidia.Jousitetut teroitussauvat liikkuvat omissa sivuhahloissaan veitsen terän aikaansaaman paineen mukaisesti.Veitsen teroituskulma pysyy hahlossa aina oikeana.VG2-teroittimella on mahdollista teroittaa sekä suora- että sahalaitaisia veitsiä, joiden teräkulma on 11-21 astetta.VG2-veitsenteroitinta voidaan käyttää sekä uuden särmän hiomiseen että terän viimeistelyyn.Tuotekoodi: 5038.Vedä veistä yläviistoon, kun haluat hioa veitseen uuden kulman.Vedä veistä alaviistoon, kun haluat poistaa kierteen hionnan jälkeen tai vain ylläpitää veistä.Teroita sahalaitainen veitsi vetämällä veistä vaakasuorassa hahlon läpi siten, että käännät veitsen kahvaa kohti veitsen suoraa puolta (sahalaitaisissa veitsissä teräkulma on vain toisella puolella toisen ollessa suora).Teroittimen runko on polyetyleeniä. Teroitin täyttää elintarvikkeiden käsittelystä annetut CE-määräykset.Teroittimen voi pestä pesukoneessa.Katso video. Näytä lisää tuotteitaVeitsenteroittimet ja keittiöveitset tuoteryhmästä Tämäkin laite sopivasti rahoituksella Tutustu ›
Hakkuuveitsi Valmistettu kirurgin teräksestä. Erittäin laadukas. Terän pituus 165mm OSTA Veitsenteroitin Chef's Choice M2100 Professional Ammattikäyttöön tarkoitettu markkinoiden kehittynein veitsenteroitin.Soveltuu erilaisille veitsityypeille, myös sahalaitaisille veitsille.Tuotekoodi: 1429. OSTA Kokkiveitsi Tasapainotettu Valmistettu kirurgin teräksestä. OSTA Siivutusveitsi 300 mm Teräosan pituus 300 mm.Veitsen kokonaispituus 425 mm.Tuotekoodi: 4235. OSTA Kokkiveitsi Arcos 250 mm Teräosan pituus 250 mm.Veitsen kokonaispituus 380 mm.Tuotekoodi: 4037. OSTA